Reth Nesh

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

- Ne jemi ndërmarrje tregtare private ( N.T.P. ) në tregtinë e ndërtimit më gjegjësisht shërbimeve të ndërtimit të dritareve dhe dyerve si dhe të gjitha llojet përcjellëse të tyre.
-    Kompania jonë është në shërbim në mënyrë aktive që nga viti 1999.
-    Nga viti 2001 ne jemi përfaqsues kryesor për :
-    ALUPLAST  , Karlsruhe , Gjermani ( www.aluplast.de )
-    WINKHAUS, Münster , Gjermani    ( www.winkhaus.de )
-    Në tregun Kosovar ne jemi një ndër kompanitë kryesore në sistemet e dyerve dhe dritareve nga PVC-ja
-    Nga viti në vit kemi rritje të konsiderueshme rekorde në shitje.
-    Sistemet tona të profileve Aluplast janë :
-    IDEAL 2000
-    IDEAL 4000
-    IDEAL 6000
-    IDEAL 8000
-    Sistemet tona të Winkhaus-it janë :
-    AUTOPILOT
-    ACTIVPILOT
-    Dhe të gjitha produktet të tjera.
-    Bëjmë edhe shpërndarjen nga depoja kryesore WINAKS ( Prizren ) dhe depoja sekondare WINAKS 2 ( Gjilan ) në mbarë Kosovën në mënyrë direkte dhe të shpejtë.
-    Ne gjithashtu furnizojmë të gjitha materialet e nevojshme për :
-    Të gjitha llojet e kornizave për :
•    Dyer
•    Dritare
•    Dyer të ballkonave
•    Dyer të hymjes
•    Dyer rrëshqitëse
-    Sistemet e mbylljes ( Roleta ) në madhësi 180 dhe 220 me PVC
-    Zgjedhje e madhe e vidave për PVC
-    Panele Dekoruese
-    Panele Sandwich
-    Sisteme Rrëshqitëse
-    Shkuma ...
-    Dhe pjesë përcjellëse të ndryshëm për PVC dyer dhe dritare.